Zoeken in site

Opleidingsacademie

De Fernox-academie is geopend in maart 2007 en is een speciaal voor dit doel gebouwde faciliteit die praktische training combineert met klassikale, theoretische instructie over het gebruik en de voordelen van waterbehandeling. Het gebouw bevindt zich bij het hoofdkantoor van Fernox in Woking, Surrey. Op deze unieke locatie worden cursussen gegeven die erop gericht zijn installateurs, aannemers, ontwikkelaars en OEM's grondige kennis bij te brengen van waterbehandeling en de beste manier om energierendement in centraleverwarmingssystemen te promoten.

De Fernox-academie is de eerste in zijn soort in Europa en heeft een goed geoutilleerd klaslokaal met moderne audiovisuele technologie plus een praktijk- en demonstratielokaal dat is voorzien van:
• Twee complete centraleverwarmingssystemen met radiatoren;
• Vloerverwarming met glazen panelen en verlichting;
• Een solair verwarmingssysteem;
• Fernox Powerflushing Machines met heldere tanks;
• Warmtebeeldcamera met visueel display om de schadelijke effecten van slib en vuil op een systeem aan te tonen.

De nieuwste innovaties van Fernox zijn ook opgenomen in het programma, inclusief de revolutionaire Total Filter TF1, de Express-serie en Fernox' duurzame producten, waaronder warmtegeleidende vloeistoffen voor solaire en warmtepompsystemen.

Binnenkort... Fernox-cursussen voor duurzame technologieën, schrijf u nu in!

In 2009 is het trainingsprogramma van Fernox uitgebreid naar Europa en is er een Fernox- academie gestart in Milaan, Italië.

Voor 2010 en de jaren daarna staan er nog meer internationale locaties op de planning.