Zoeken in site

Persberichten

FERNOX INTRODUCDEERT TF1 FILTER VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Marktleider in systeemwaterbehandeling komt met nieuwe innovatie

Fernox, marktleider in systeemwaterbehandeling, breidt het assortiment TF1 Filters uit met een model speciaal voor de zakelijke markt. De TF1 Delta is ontwikkeld om kwetsbare en cruciale onderdelen van professionele verwarmings- en koelinstallaties te beschermen. Net zoals alle andere Fernox TF1 Filters is de nieuweling makkelijk te installeren en zeer onderhoudsvriendelijk. Fernox zet met deze nieuwste innovatie een belangrijke stap buiten de thuismarkt waar het merk al jaren met succes actief is.


  Net zoals de rest van de Fernox TF1 reeks beschikt de TF1 Delta over de beste specificaties en wordt er gebruik gemaakt van bewezen effectieve en prijswinnende technologie. Deze innovatie werkt op nieuwe en bestaande installaties en kan op zowel horizontale als verticale leidingen gemonteerd worden. De TF1 Delta Filter is gemaakt van hoge kwaliteit vernikkeld messing en heeft een dubbele filtermethode in huis. Allereerst filtert een hydrocycloon de (non-)magnetische vuildeeltjes uit het systeemwater. De magnetietdeeltjes die zich dan nog in het water bevinden, worden door een versterkte neodyniummagneet vastgehouden.

Twee ontluchtingssystemen op de filter helpen deze om handmatig of automatisch te ontluchten. De TF1 Filter is ideaal voor zone- of cascadesystemen, met evenwichtsfles of een platenwisselaar. 

Fernox FC1 Filter Fluid+ Protector

Eveneens nieuw is Fernox FC1 Filter Fluid+ Protector, een vloeistof die speciaal ontwikkeld is om corrosie en aanslag te voorkomen. Onderdeel van de unieke werkzame formule is een dispergeermiddel dat aanwezige roest- slib en vuildeeltjes detecteert en afvoert naar de TF1 Delta Filter. De combinatie van een TF1 systeemfilter met dit reinigingsmiddel verlengt het leven van een installatie, verhoogt het rendement en voorkomt kostbare storingen.

Ook in combinatie met een van de andere Fernox beschermings- en reinigingsmiddelen (FC1 en FC3) zorgt de TF1 Delta voor een optimaal resultaat: schoon systeemwater waarmee een verwarmings- of koelinstallatie langer, zuiniger en storingsvrijer werkt.


De voordelen van het TF1 Delta Filter

 • Bevat twee filtermethodes voor de beste prestaties en maximale bescherming.
• Extra ontluchting op filter
• Makkelijke installatie – past op zowel horizontale als verticale leidingen.
• Makkelijk in onderhoud. Tijdens onderhoud blijft de filter bevestigd zitten aan de leidingen.
• Verkrijgbaar met thermische hoes voor extra veiligheid en energiezuinigheid.
• Te gebruiken met een hele reeks Fernox systeemwaterreinigers en -beschermers.

Voor meer informatie over de Fernox TF1 Delta Filter of Fernoxprodukten, kijk op www.fernox.com