Zoeken in site

Het milieu

 

CO2-uitstoot reduceren

Fernox zet zich al lang in voor het ontwikkelen van producten en diensten waarmee klanten de schade die zij toebrengen aan het milieu kunnen beperken. Elk Fernox-product is samengesteld en verpakt op een ecologisch verantwoorde manier en het onderzoek om nieuwe methodes te ontdekken voor zakelijke, industriële en particuliere klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen door verbeterd energierendement gaat nog elke dag door.

Toegenomen energierendement

Fernox-producten helpen bij het bereiken van meer rendement en verminderde schade aan de planeet door het voorkomen van de vorming van corrosie en kalkaanslag. Deze leiden ertoe dat verwarmingssystemen meer brandstof verbruiken voor dezelfde hoeveelheid warmte. Effectieve waterbehandeling is essentieel, niet alleen voor het minimaliseren van CO2-uitstoot, maar ook voor het behouden van onze brandstofreserves. Een extra voordeel voor de klant is de lagere energierekening.

Duurzame technologieën

Fernox produceert niet alleen innovatieve, brandstofbesparende producten voor conventionele centraleverwarmingssystemen. Het bedrijf ontwikkelt ook zijn productportefeuille op het gebied van duurzame technologieën – en vergroot zo de mogelijkheden om meer energierendement te leveren.

Huishoudelijke CO2-uitstoot draagt meer bij aan de wereldwijde opwarming van de aarde dan de luchtvaart. Het is dus gemakkelijk te begrijpen waarom Fernox zijn onderzoek en ontwikkeling gericht heeft op de doelen van het Kyoto-verdrag.