Zoeken in site

Onderzoek en ontwikkeling

Fernox is het enige waterbehandelingsbedrijf met eigen interne R&D-faciliteiten en fulltime specialisten. De chemische producten, fysieke apparatuur en het materieel worden ontwikkeld op locaties in het Verenigd Koninkrijk en India.

Fernox onderzoek en ontwikkeling profiteert van de expertise van een uitgebreid team van PhD-gekwalificeerde professionals. Fernox focust zich zowel op nano-technologie als op traditionele productontwikkeling en zorgt ervoor dat het bedrijf zich in de voorste gelederen van de waterbehandelingsbranche blijft bevinden.

Nadat Fernox-R&D als eerste op de markt kwam met producten variërend van supergeconcentreerde gels en krachtspoelmachines tot Boiler Buddy-filters, speelt men nu een cruciale rol in de ontwikkeling van zonne- en duurzame technologieën, filtratieapparatuur, warmtegeleidende corrosieremmers en testsets.

Fernox hanteert een streng beleid dat testen op dieren verbiedt. De chemische producten van Fernox zijn beloond met goedkeuringen en accreditaties door KIWA , Belgaqua en Buildcert.