Zoeken in site

Het bedrijf

Fernox was het eerste waterbehandelingsbedrijf ter wereld. Al vanaf de start in 1964 tot op de dag van vandaag beschikt het bedrijf over een innovatieve, pionierende geest.

Tegenwoordig vermarkt Fernox wereldwijd een respectabele serie leidende producten en diensten en is het het belangrijkste merk op zijn gebied. De producten van het bedrijf zijn kosteneffectief, werken goed onder allerlei omstandigheden en zijn op dit moment verkrijgbaar in 21 talen.

Als bedrijf opereert Fernox op vier verschillende terreinen:De voortreffelijke prestaties van Fernox zijn het resultaat van een grote betrokkenheid bij de uitgebreide interne afdeling onderzoek en ontwikkeling van het bedrijf. Dit heeft geleid tot innovatieve producten die Fernox helpen verder te bouwen aan zijn begerenswaardige reputatie als enig bedrijf in zijn soort dat zich bezighoudt met een doorsnee van alle aspecten van de traditionele verwarmingsmarkt. Het bedrijf richt zich ook op het steeds belangrijker terrein van duurzame technologieën met warmtegeleidende vloeistoffen voor zonnetoepassingen, grondwarmtepompen en luchtwarmtepompen.