Zoeken in site
Laatste Nieuws
FERNOX INTRODUCDEERT TF1 FILTER VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Fernox, marktleider in systeemwaterbehandeling, breidt het assortiment TF1 Filters uit met een model speciaal voor de zakelijke markt. De TF1 Delta is ontwikkeld om kwetsbare en cruciale onderdelen van professionele verwarmings- en koelinstallaties te beschermen. Net zoals alle andere Fernox TF1 Filters is de nieuweling makkelijk te installeren en zeer onderhoudsvriendelijk. Fernox zet met deze nieuwste innovatie een belangrijke stap buiten de thuismarkt waar het merk al jaren met succes actief is.

TF1 Compact
De Fernox TF1 Compact (Engels octrooi aangevraagd 0806091.5) is een hoogwaardige CV installatiefilter die door zijn hydrocyclone werking verontreinigingen naar de speciale magneet voert die deze verontreinigingen vervolgens uit het CV installatie water verwijdert en vasthoudt.
F1 Protector
De Fernox Protector F1 geeft een duurzame bescherming van de volledige CV – installatie tegen interne corrosie (oxidatieslib en magnetiet) en kalkschilfervorming. Het voorkomt corrosie van alle gebruikelijke metalen in de CV – installatie met name plaatstaal, koper en koperlegeringen, en aluminium en aluminiumlegeringen. Geschikt voor alle types van installaties en ketels.